Tworzę torty bezpieczne w celiakii, cukrzycy i alergiach. Każdy tort jest inny, niepowtarzalny, dokładnie taki jaki możesz jeść. Zdrowe, smaczne, bez chemii, bez konserwantów, bez ulepszaczy dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Indywidualnie dopasowuję składniki zamówionego tortu dla danej jednostki chorobowej, nietolerancji pokarmowych i wziewnych. Eliminując wszystkie produkty,których nie możesz jeść. Używam wyłącznie produktów bezglutenowych nie zanieczyszczonych glutenem, bazuję na naturalnych składnikach i barwnikach. Torty są słodkie bez nadmiaru cukru, miękkie, wilgotne i rozpływające się w ustach.
Dla cukrzyków stosuje ksylitol lub erytrol. Określam bezpieczną porcję i wyliczam wymienniki węglowodanowe, białka, tłuszcze i węglowodany oraz kalorie.
To co jest przeszkodą w jedzeniu, dla mnie inspiracją do tworzenia i kreatywności.
Najnowsze komentarze